Referenties


Unirobe Meeùs Groep BV, Project Coördinator

Barend van de Wall, Manager

“Geert Ziengs heeft bij UMG Assuradeuren op gestructureerde en enthousiaste wijze leidinggegeven aan een groot team conversiespecialisten. Zijn drive, verzekeringskennis en procesgerichtheid zorgden voor een zeer goede basis voor het conversietraject. Afspraak is afspraak bij Geert. Het was een plezier om met Geert samen te werken.”

 

Rabobank West-Friesland, Conversie Coach

Jan Leo Koehoorn, Manager Verzekeren

“Ik heb Geert leren kennen als een gedreven en accurate collega. Hij heeft oog voor detail en weet overzicht en structuur te houden in complexe vraagstukken. Hij heeft aan het project van de conversie derde maatschappijen voor onze bank uitstekend invulling gegeven en het is mede door zijn inzet succesvol afgerond.

Als mens is Geert een warme en betrokken persoonlijkheid die in een groep een sociale en verbindende schakel vormt. Ook weet hij duidelijk grenzen te stellen en neemt hij initiatief.”

 

Rabobank Utrechtse Heuvelrug, Specialist Verzekeren

Eric Doornik, Manager Verzekeren

“Geert heeft gedurende 5 maanden een belangrijke bijdrage geleverd aan het verhogen van de kwaliteit van onze verzekeringskaarten. Dankzij zijn ruime ervaring binnen de Rabobankorganisatie is Geert in staat om in korte termijn het juiste kwaliteitsniveau toe te passen. In zijn werkwijze is Geert georganiseerd. Dit heeft bijgedragen aan onze ‘in control’ status. Ik heb Geert ervaren als een eerlijke en open collega die streeft naar verdere verbetering. Hiertoe doet hij voorstellen en weet collega’s hier voor te enthousiasmeren. In een omgeving waarin veranderingen plaatsvinden, is Geert zeker op zijn plek!”

 

Rabobank Rijk van Nijmegen, Toegevoegd aan team Groot Zakelijk

Theodor Abels, Adjunctdirecteur MKB en Verzekeren

“Geert heeft op een zeer goede en persoonlijke manier invulling gegeven aan zijn opdracht binnen Rabobank Rijk van Nijmegen. Hij heeft naast de feitelijke inhoud van de opdracht op basis van zijn authentieke persoonlijkheid en intrensieke belangstelling voor mensen goede verbindingen met en tussen medewerkers weten te bewerkstelligen.”

 

Rabobank Zuidwest Drenthe, Vervanging Buitendienst

Frank Bil, Manager Bedrijven Advies en Verzekeren

“Ik heb in het verleden bij Rabobank Noordwest Friesland meerdere jaren op een zeer plezierige wijze met Geert mogen samenwerken. Sinds 2010 heeft Geert de grote stap gemaakt om uit loondienst te gaan en zijn kwaliteiten in te zetten bij meerdere organisaties als ZZP-er. Toen Geert beschikbaar kwam en er binnen mijn afdeling Verzekeren tijdelijke ondersteuning noodzakelijk was, heb ik geen moment getwijfeld om Geert in te huren als Specialist Verzekeren a.i. . In de ruim 5 maanden die hij bij ons heeft gewerkt, is Geert erin geslaagd om het team Verzekeren een ander inzicht te geven in hoe zij de dagelijkse klantcontacten aangaan en hoe zij hun werk organiseren. Zijn jarenlange kennis en ervaring binnen Rabobanken en specifiek Verzekeren dragen ertoe bij dat hij zeer snel is geaccepteerd binnen het team Verzekeren, maar ook binnen de afdeling Bedrijven. Geert weet waar hij over praat, is rustig en wordt snel gezien als iemand die hulp kan bieden en waar je wat van kunt leren. Ik kan Geert van harte aanbevelen voor andere opdrachtgevers.”

Richard Waninge, Specialist Verzekeren

“Geert is een vakbekwame, motiverende specialist verzekeren met een juiste houding voor zorgplicht, commercie en risico’s.”